06700ed9

nyheder

 

Moonshine-intro._CB455205418_Amazon formodes at frigive nye Kindle e-læsere i år, da de ikke udgav nogen nye modeller i 2020.

Kindle Paperwhite 4 udkom i 2018, og Oasis udkom i 2019. Hvilken ny e-papirteknologi kunne Amazon bringe i år?

Vil fremtidige Kindles bruge farvet e-papir?

I fortiden af ​​dette år blev Pocketbook InkPad Color, Onyx Boox Nova 3 Color, Smartbook V5 Color og Guoyue V5 udgivet med ny farve e-papirfunktion, siden E INK Kaleido 2 er blevet frigivet.Denne teknologi bruger et farvefilter-array, som er indbygget direkte i e-papiret.Fordelene ved 2. generations e-papir er gråtoneens ensartethed, som er blevet dramatisk forbedret, så baggrunden altid vil være grå, i stedet for farver forsøg at blande sammen for at skabe grå.Den har bedre farvenøjagtighed, understøtter skærme fra 5,84 til 10,3.E INK Regal er blevet forbedret for hurtigere ydeevne til visning af grafiske romaner, tegneserier, manga og e-bøger.Farveskalaen er blevet forbedret med over 3x, og teksten er skarpere.

Tidligere i år udgav E INK ny e-papirteknologi kaldet On-Cell Touch.Den er kompatibel med Carta HD-skærme, som har været brugt i Kindles i årevis.Denne nye teknologi øger ydeevnen af ​​sort-hvide skærme med 30 % og øger kontrastforholdet, hvilket giver fremtidige e-læsere klarere og mere defineret tekst. E INK fortalte, at denne teknologi er billigere at anvende, fordi E INK Carta e-papiret og touchscreen er nu på et enkelt lag i stedet for to lag.

Den næste generation af E Ink Carta 1200 leverer en 20 % stigning i responstid i forhold til E Ink Carta 1000. Ink Carta 1200 tilbyder også en 15 % forbedring af kontrastforholdet.Derudover muliggør hurtigere responstid jævnere håndskrift og animationer på EPD-skærme.E Ink Carta 1200 understøtter Regal-teknologi til billedopdateringer.Desuden tilbyder E Ink i øjeblikket digitaliserings- og kapacitive berøringsløsninger.Digitizer touch-teknologi bruger en stylus til at opdatere skærmen.Kapacitiv berøringsteknologi bruger fingerstryg og placeres oven på displaymodulet.E Inks berøringsløsninger påvirker ikke skærmens reflektionsevne.

Vil Amazon anvende E INK Carta 1200 og On-Cell Touch?Kombineret giver disse to teknologier en stigning på 45 % i kontrast og en stigning på 20 % i responstid.Dette ville være et supplement til eventuelle CPU- eller RAM-stigninger eller softwareændringer.Disse opgraderinger ville sandsynligvis være til Kindle Paperwhite 5 og Kindle Oasis 4. Jeg tvivler stærkt på, at Amazon vil bruge farveskærm i et par år.Sandsynligvis ville Kobo eller Barnes og Noble frigive en farve-e-læser, før Amazon ville.

 


Indlægstid: Aug-03-2021