06700ed9

nyheder

Hvad er en tablet?Og hvorfor kommer tablets nu med tastaturer?

Apple brændte verden med innovative og nye produktkategorier – en computer med touchskærm og uden tastatur i 2010.Det ændrede måden, hvorpå hvad og hvordan arbejde kan udføres på farten.

Men med tiden opstod der et stort smertepunkt.Mange tidligere klassiske pc-brugere spurgte: Om kan jeg bruge et eksternt tastatur med en tablet?

Efter et par år hørte tabletproducenter deres produktbrugere og løste dette problem.Nu kan du finde og købe tablets med tastaturer.De er aftagelige.Et tastatur kan faktisk være meget nyttigt, hvis du vil udføre noget seriøst arbejde på din tablet.Men hvordan ved man, hvilke tablets med tastaturer, der er de bedste på markedet i øjeblikket?

Lad os setop 3de bedste tablets med tastaturer, der i øjeblikket er tilgængelige på markedet.

1. Apple iPad Pro 2021-model

iPad-Pro-med-Magic-tastatur

2021 iPad Pro er en revolution i verden af ​​tabletter.Desuden er dette års iPad Pro effektiv nok til at mindske afstanden mellem tablets og bærbare computere med alt tilbehør påsat.

2021 iPad Pro er perfekt til næsten alt, uanset om det er avanceret ydeevne eller portabilitet til servering.Det bringer en Liquid Retina XDR-skærm, der fungerer ved en opdateringshastighed på 120Hz for en seeroplevelse på næste niveau.iPad'en bruger også Apple M1 Silicon-chipsættet, som sikrer, at den problemfrit kan håndtere enhver form for tunge opgaver.Produktiviteten af ​​denne enhed skyder dog op, når den er parret med tastaturet.Tastaturet til iPad Pro er det mest utrolige tastatur lavet til tablets.

Samlet set er den kraftfulde iPad Pro 2021, sammen med det funktionsrige tastatur, den mest effektive til at håndtere alle mulige aktiviteter på din bærbare enhed på den mest bekvemme måde.

Den største ulempe er for dyr parring med det magiske tastatur.Det er ikke nok lys til at fortsætte.

2. Samsung Galaxy Tab S7 Tablet 2020 11"

u_10212687-750x420

Samsung Galaxy Tab S7 Tablet er en god og velafrundet enhed, slank og tynd, der gør den rejsevenlig og nem at transportere.

Ydeevnemæssigt er det en fantastisk ekstra enhed til dit kontor og studie.Da den har en opdateringshastighed på 120Hz, er den kraftig nok til hurtig internetsurfing.Med Snapdragon 865+-chipsættet forbedres CPU- og GPU-effektiviteten med 10 %, hvilket gør denne tablet til en af ​​de bedste tablets til spil.

Desuden kommer denne tablet med en S Pen stylus, der er blevet forbedret i forhold til den tidligere version.Latensen af ​​pennen er blevet reduceret til kun 9ms.Denne stylus vil føles mere som en rigtig pen frem for en stylus, den har en fantastisk oplevelse, hvis du leder efter en tablet til at tegne og skabe illustrationer.Og du kan tage noter overalt.

Det ekstra tastatur og S pen gør det til et fremragende valg.Dette er et godt alternativ til iPad Pro 2020 og en opdateret version af Samsung Galaxy S6.Denne enhed er et godt valg, hvis kun den ydeevne, du har brug for.

3. Samsung Galaxy Tab S6 Tablet 2019 10,5"

Samsung-Tablet-S6-1024x668

Samsung Galaxy Tab S6 kombinerer perfekt funktionaliteten fra tablets og fleksibiliteten fra deres smartphone i en 2-i-1 enhed.

Denne enhed bliver nemt en multitasker efter parring af tastaturet.Du vil sætte pris på processorens hastighed og kan hurtigt skifte mellem dine opgaver og apps.

Denne tablet er tynd og let.Det er ikke mere end et pund, og det sikrer nem transport.Det kan være bedst for hyppige rejsende.

Det lette design vil tilbyde nem opbevaring og holdbar batterilevetid, der vil hjælpe dig med at nyde dit yndlingsspil i lang tid uden indblanding.Den kan holde 15 timers batterilevetid med én opladning.

Og det er velegnet til underholdning.Den overlegne grafik med quad-højttalere kan være ideelle til at booste din spiloplevelse.

Den leveres med en S pen, som du kan bruge til at springe over og pause med et enkelt tryk på knappen.Du kan bruge denne pen til at markere og underskrive.

Endelig dom

Hvis du overvejer budgettet eller flere valgmuligheder, er der et andet produkt - tastaturetui.Tastaturet er med bluetooth 5.0 med touchpad og baggrundsbelysning.

Integreret tastaturetui

 

画板 1 拷贝

 

Aftageligt tastatur etui med touchpad

画板 1


Indlægstid: 31-jul-2021