06700ed9

nyheder

Galaxy_Tab_S7_FE_PR_main1

Fra rapporterede nyheder kommer den nyeste Samsung Galaxy Tab S7 FE og Galaxy Tab A7 Lite i juni 2021.

Galaxy Tab S7 FE handler om at give kunderne de funktioner, de elsker, til en overkommelig pris.

Den er bygget med en stor 12,4 tommer display, perfekt til at tage underholdning, produktivitet, multi-tasking og kreativitet til det næste niveau.

En S Pen medfølger i kassen, så du kan få mest muligt ud af den store skærm og kraft gennem dine opgaver med endnu større effektivitet.

Med Samsung Notes kan du nemt konvertere dine håndskrevne noter på skærmen til tekst.Hold dine noter organiseret med automatiske tags, og brug Intelligent søgning til at finde den præcise note, du har brug for på et øjeblik - uanset om den er skrevet eller håndskrevet.

Plus, for at maksimere deres produktivitet har Galaxy Tab S7 FE dækket med Samsung DeX og et tastaturcover, du kan bruge din tablet ligesom en bærbar computer.Det oplever mere som pc-arbejde.Hvis et forskningspapir eller et arbejdsprojekt får dig til at åbne flere faner eller applikationer på én gang, behøver du ikke bekymre dig: Galaxy Tab S7 FE håndterer multi-tasking med lethed.

Galaxy Tab S7 FE kommer i fire smukke farver: Mystic Black, Mystic Silver, Mystic Green og Mystic Pink.

Galaxy-Tab-S7-FE_MysticBlack_S_Pen_看图王

Galaxy-Tab-S7-FE_MysticPink__S_Pen Galaxy-Tab-S7-FE_MysticSilver__S_Pen

 

Selv med en stor skærm kan den prale af en slank og let profil.

Med et kraftigt batteri og 45w hurtig opladning kan du nemt streame, arbejde og skabe uden pres for at finde en stikkontakt i nærheden.

Galaxy-Tab-A7-Lite_Product-KV_Silver-1024x724

 

Galaxy Tab A7 Lite er den medbragte ledsager til en overkommelig pris.Med en 8,7-tommer skærm sat i et slankt, holdbart metalcover er den ultra-bærbar.Slanke rammer rundt om skærmen og kraftfulde dobbelte højttalere med Dolby Atmos bringer dig tættere på historierne, mens du ser dine yndlingsfilm, -serier og spiller spil.

Galaxy Tab A7 Lite understøtter 15 W hurtigopladning med et langtidsholdbart batteri og valgfri LTE-kapacitet. Den er fantastisk til at se det trendy nye show eller spil på farten.

To farver er tilgængelige, sølv og grå.Galaxy_Tab_S7_FE_PR_main3

 

Hvilken fane er din perfekte ledsager?

 

 

 


Indlægstid: 01-jun-2021