06700ed9

nyheder

Lenovo viste en helt ny Android-tablet, Tab M9, som ikke vil konkurrere med iPad eller andre avancerede tablets, men ligner en fin mulighed for indholdsforbrug til en super overkommelig pris.

Lenovo Tab M9 er en 9-tommer Android-tablet, der primært er designet til indholdsforbrug.Dens HD-skærm er certificeret til Netflix i HD og understøtter Dolby Atmos gennem sine højttalere.

 lenovo-tab-m9-grå-1

Et af de vigtigste salgsargumenter for Lenovos seneste tablet er dens størrelse - Tab M9 tipper skalaen til 0,76 pund og kommer i en tykkelse på 0,31 tommer.Lenovo inkluderede en 9-tommer, 1.340 x 800-pixel skærm med en pixeltæthed på 176ppi.Det mangler lidt i opløsning, men det er rimeligt til denne pris.Tabletten vil være i Arctic Grey og Frost Blue, som begge har firmaets signatur tofarvede bagpanel.

lenovo-tab-m9-blå-1

Enheden vil blive vist i flere konfigurationer.Den kører med en MediaTek Helio G80 octa-core processor med den billigste version med 3 GB RAM og 32 GB lagerplads til $139,99.Andre, dyrere tilgængelige konfigurationer inkluderer 4 GB RAM med 64 GB lagerplads og 4 GB RAM med 128 GB lagerplads.

Det udgives med Android 12, og det er muligt at opdatere til Android 13.

En fantastisk softwarefunktion er læsetilstanden, som simulerer farven på faktiske bogsider, hvilket skaber en mere læseragtig oplevelse.En anden funktion er ansigtslås, hvilket det ikke altid er på entry-level modeller.

Tab M9 vil inkludere et 2 MP frontvendt kamera og et 8 MP bagkamera.Tabletter nok til videochat.

Med hensyn til batterilevetid burde cellen på 5.100 mAh være nok til at holde tabletten kørende i en hel dag, hævdede Lenovo 13 timers videoafspilning.Mens du ser disse videoer, kan du de to højttalere, som har Dolby Atmos-understøttelse.

Den lanceres engang i andet kvartal af 2023. Hvis du er interesseret i at give tabletten, vil du ikke vente længe.


Indlægstid: 22-2-2023