06700ed9

nyheder

Når du får din honning ipad, bør du købe et beskyttende etui for at beskytte den.Det etui kan forhindre, at din ipad falder, stød og støv.

Der kommer flere og flere nye designetui ud.De er smukke og beskyttende.

Nu vil vi vise dig dem.

1. Penalhus med klar akrylplade

2. Magnetisk klar arylic penalhus

3. origamic etui med førsteklasses materiale

4. integreret tastaturetui

5. magnetisk tastaturetui

6. beskyttelsesetui med håndring

1. Penalhus med klar arylplade

Det er et slankt og let etui.Materialet er PU læder, klar akrylplade bagside og blød TPU ramme.Den klare akrylplade er perfekt kombineret med blød TPU, som giver stærk beskyttelse, ingen bekymring for stød og fald.Især er det stolt at vise Apple-ikonet.Den er tilgængelig i flere ensfarvede farver.Du kunne vælge din favorit.

8-1

 

 

 

 

 

2. Den første stilkasse genererer en anden stil - magnetisk akrylpenalhus.

Denne sag er indbygget kraftig magnet.Bagskallen sidder stramt magnetisk fast på coveret.Det kan fjernes fra dækslet som enkelt beskyttende etui.Så det giver dig beskyttelsescovers i to stilarter.Alle farver er forenende.

2-1

3. Origami etui med premium materiale

Denne sag bruger specielt teksturmateriale.Det giver anderledes følelse, berøringsgodt og holdbart.

画板 7

4. Integreret tastaturetui

Denne tastaturetui er kombineret med tastatur og penalhus.Det er meget velegnet til business stil liv og studier.Materialet er holdbart og smukt.Ligesom en Mac.

9 拷贝 2

 

5. Magetisk tastaturetui

Dette tastatur etui er aftageligt og trådløst tastatur etui.Tastaturet og bagsiden er magnetiske.Det kan også fjernes fra dækslet.Når du ikke har brug for tastaturet, kan du tage det væk, samtidig kan du også tage bagskallen af ​​som et enkelt beskyttende etui.

Roterende tastaturetui (2)

 

6. ny stødsikker sag med håndring.

Coveret har tre lag for at beskytte din ipad.

Den er indbygget i en håndring, som har flere funktioner.Det er også et støtteben.Når du læser, kan den stå på skrivebordet.Det er en håndring.Når du går ud, skal du bare tage den i hånden som en håndtaske.Når du laver mad, kan den hænge på væggen eller køleskabet.Denne sag er dyr og lidt bulk.

55Hvilken en er din yndlingsstil?Inden du vælger, bør du overveje dit sving og behov.Som du ved, er beskyttelsesetui en smuk, men forbrugsvare.

 

 

 


Indlægstid: 28. december 2021