06700ed9

nyheder

Et tastaturetui er en beskyttende skal, der omslutter et tastatur for at give beskyttelse, stil og funktionalitet.Der findes flere typer tastaturetuier, hver med unikke funktioner og fordele.Her er nogle af de mest almindelige tastaturetuier:

Opdeling af tastaturet er aftagelig eller ej.Her er to slags tastaturetuier.

画板二

1. Et integreret tastatur etui er et etui, hvor tastaturet er permanent fastgjort til etuiet, og ikke kan fjernes.Det betyder, at tastaturet og etuiet er én enhed og ikke kan adskilles.Integrerede tastaturetuier er ofte designet specifikt til en bestemt enhed, såsom en tablet eller bærbar computer, og er typisk mere sikre end aftagelige tastaturetuier.Men de er muligvis ikke så alsidige eller tilpasningsdygtige som aftagelige tastaturetuier.

2. Et aftageligt tastatur etui er derimod et etui, hvor tastaturet nemt kan fjernes fra etuiet.Det betyder, at tastatur og etui er to separate enheder, der kan bruges uafhængigt af hinanden.Aftagelige tastaturetuier er ofte designet til at være mere alsidige og tilpasningsdygtige og kan bruges med en række forskellige enheder.De har også en tendens til at være mere bærbare og nemmere at bruge i forskellige miljøer.

roterende tastaturkasse

Opdeling efter materialet i tastaturkassen.

1 (2)1.Hard Shell Keyboard Cover Case: Et hard shell tastatur cover er et beskyttende etui, der dækker tastaturet med en hård PC shell.Disse etuier giver fremragende beskyttelse mod ridser, buler og andre former for skader.De er også lette og slanke, hvilket gør dem nemme at bære rundt på.

2. Soft Shell Keyboard Case: Den bløde bagside skal er lavet af et fleksibelt materiale som silikone eller TPU (termoplastisk polyurethan).Disse etuier giver en tæt pasform til tastaturet og kan absorbere stød, hvis tastaturet tabes.De er også lette og nemme at rengøre.

3. Universal Folio Keyboard Case: Et folio tastatur etui er et beskyttende etui, der dækker både tastaturet og skærmen.Disse etuier er designet til at efterligne udseendet og følelsen af ​​en traditionel bærbar computer, hvilket gør dem til et populært valg for dem, der bruger deres tastatur med en tablet eller smartphone.De inkluderer ofte et indbygget stativ til enheden, hvilket gør det nemt at støtte skærmen.

tastaturetui (2) 画板 3

4. Tastaturcovers: Tastaturcovers er tynde, fleksible ark, der passer over tastaturet og beskytter mod spild, støv og andre former for skader.De er ofte lavet af silikone og er nemme at rengøre.Tastaturcovers er et godt valg for dem, der ønsker at beskytte deres tastatur, mens de stadig kan se tasterne.

 

Samlet set vil den type tastaturkasse, du vælger, afhænge af dine behov og præferencer.Hvis du leder efter et højt beskyttelsesniveau, kan et hard shell tastatur etui eller et soft shell tastatur etui være det bedste valg.Hvis du leder efter en mere alsidig mulighed, der også kan beskytte din skærm, kan et foliotastaturetui være vejen at gå.


Indlægstid: 17. februar 2023