06700ed9

nyheder

画板 11Dette helt nye Magic Touch-tastatur er en fantastisk ledsager til iPad Pro 2021. Det har den bedste skriveoplevelse nogensinde på iPad, hvilket giver dig mulighed for at fastgøre Touch-tastaturet magnetisk og kan justere det til den perfekte betragtningsvinkel for dig.

画板 4 拷贝Med magisk berøringstastatur får du bedre oplevelse af dit arbejde.Med stor præcision kunne du spore og åbne din fil efter behag.Flere genveje på tastaturet, du kan spare mere tid til at håndtere dit arbejde.Du kan komme ind i opgavevinduerne med det samme.

画板 4

Tastaturet er med 7 farver baggrundsbelysning.Det er praktisk at bruge, når omgivelserne er svagt lys, såsom om natten, i lejren.Det er også med til at skabe en gaming-atomsfære.Du kan fikse én farve, også lade lyset konvertere mellem 7 farver.Selvfølgelig kan du vælge at lukke lyset.

画板 10

Derudover er det magiske berøringstastatur bredt kompatibelt.Det er Bluetooth 5.0.Den kan parres med din ipad og iphone.Forbindelsen er hurtig og stabil mellem tastaturet og din enhed.Hvis tastaturet er blevet parret med én enhed før, vil det automatisk forbinde det, når Bluetooth og tastaturet åbnes.

Tre betragtningsvinkler er tilgængelige.Med Specil-designede riller kan din ipad stå robust.Frigør hånden, du kan nyde at se film og skrive komfortabelt.

画板 2

 

På grund af den indbyggede stærke magnet kan tastaturet adsorberes magnetisk på kabinettet.Det er ikke let at falde.

Tastaturet er aftageligt. Du kan tage det væk, når du ikke har brug for det, eller tage det ud.Så kunne etuiet bruges som et beskyttende etui.

Det vil være mere let at bære.

画板 18-1

 

Udskæringerne i sagen er præcise.Den understøtter din blyant til at parre og magnetisk opladning på stiften af ​​tabletten.

画板 9

Sammenlignet med Apple Magic tastaturetui er denne pris på tastaturetuiet mere venlig.Og der er flere genveje på tastaturet.

Layout på flere sprog er tilgængeligt.Såsom engelsk, russisk, spansk, tysk, fransk, japansk, koreansk, thai, hebraisk, arabisk, portugisisk, italiensk, tyrkisk og så videre.

Kontakt os endelig, hvis du er interessant.


Indlægstid: Aug-04-2021